انجام تست نوار مثانه یا تست یورودینامیک به منظور بررسی عملکرد ذخیره و تخلیه مثانه مورد استفاده قرار می گیرد این بررسی عملکرد مجاری از نظر عصبی و عضلانی را تحت پوشش قرار داده و همچنین سیکل مثانه را به صورت دقیق تعیین می نماید.با انجام تست نوار مثانه در حقیقت می توان یک ارزیابی کامل و جامع از عملکرد مثانه در خصوص ذخیره و تخلیه ادرار انجام داد توسط تست نوار مثانه عملکرد اسفنکتر ادراری و مجاری ادراری و هماهنگی آنها با مثانه به طور دقیق بررسی شده و بیماری ها و مشکلاتی که در مثانه بروز نموده اند مورد بررسی قرار می گیرد.
دستگاه ادراری انسان و وظیفه آن
اندامهای کلیه، میزنای و مثانه، تشکیلدهنده دستگاه ادراری در بدن هستند. کلیهها در هر یک ساعت، حدود هفت لیتر مایع را از خون بدن جدا کرده و آن را تصفیهسازی میکنند. مواد مفید را دوباره به بدن بازگردانده، در همان حین مواد زائد و اضافی را به شکل ادرار از طریق میزنای به مثانه میفرستد، تا پس از پر شدن مثانه، تخلیه شوند.
اسفنکتر ادراری نیز الیاف عضلانی به صورت حلقوی هستند که در محل اتصال مثانه به مجرای ادراری قرار دارد اسم دختر در طول مجرای ادرار و تا حدود قسمت میانی مجرا کشیده می شود و وظیفه هماهنگی با عضلات دیواره مثانه را به عهده دارد تا زمانی که مثانه در حال پر شدن با ادرار باشد عضله دیواره مثانه را در حالت شل ریلکس قرار میدهد، اسفنکتر در چنین شرایطی باید در حالت انقباض و بسته قرار بگیرد تا هیچ ادراری به بیرون نشت نکند این تست قبل از اقدام برای درمان بی اختیاری ادرار انجام می شود .
مراحل تخلیه ادرار
به طور کلی تخلیه ادرار چهار مرحله دارد.
- قبل از انقباض عضله، مجرای ادراری شل میشود.
- عضلات کف لگن و همزمان عضلات مثانه شل میشوند.
- انقباض عضله دترسور برای خارج کردن ادرار
- تخلیه ادرار از مثانه
تخلیه نادرست ادرار از مثانه
گاهی اوقات، فرد بیمار احساس پر بودن مثانه را دارد اما زمانی که برای تخلیه ادرار اقدام میکند، با محبوس بودن آن مواجه میشوند. این بیماری دو حالت حاد و مزمن دارد. در نوع حاد، فرد باید سریعا به پزشک مراجعه فرماید. در حالت مزمن، شخص قادر به تخلیه ادرار اس، اما تخلیه به صورت کامل نخواهد بود. این عارضه، نوعی بیاختیاری ادرار محسوب شده که با درد بسیار زیادی همراه است. برای تشخیص درمان تخلیه ادرار نادرست، از تست نوار مثانه استفاده میکنند.
تست نوار مثانه چیست ؟
همانطور که میدانید مثانه و مجرای ادراری سیستم ادراری تحتانی را شامل می شود مثانه در لگن قرار میگیرد و توسط عضلات و استخوان لگن نگهداری می شود مجرای ادراری در حقیقت یک لوله عضلانی است که به گردن مثانه بسته شده و ادرار را به خارج از بدن هدایت می نماید.
هدف از انجام تستهای يوروديناميک
درواقع هدف از تست نوار مثانه،تشخیص روش مناسب درمان در مشكلات سيستم ادراري ميباشد. تست یورودینامیک، اطلاعات کاربردی در خصوص پاتوفيزيولوژي اختلالات سيستم ادراري ارائه میدهد. این تستها بر اساس مشکلات گوناگون ادراری، گروه بندی میشوند. به بیان سادهتر میتوان گفت: تست یورودینامیک، نوع بیاختیاری را مشخص میسازد.
به طور کلی مثانه می تواند میزان ۵۰۰ میلی لیتر ادرار را در زمان ۲ تا ۵ ساعت در خود نگهداری کند اگر مثانه از حد معین بیشتر پر شود و به حداکثر گنجایش خود نزدیک گردد فعالیت سیگنال های مغزی انقباض عضله مثانه آغاز می شود همزمان در نتیجه سیگنال های مغزی اسفنکتر خارجی شل می شود تا ادرار خارج شود
همانطور که بیان شد مثانه به کمک اسفنکتر و عضلات لگن باید قدرت نگهداری ادرار در خود را داشته باشد.
در صورتی که مثانه در محل مرحله ذخیره ادرار و یا پر شدن باشد نباید در حین سرفه یا عطسه و یا بروز فشار شکمی دچار نشت بشود. در مواردی که فرد با کوچکترین عطسه و یا سرفه دچار نشت ادرار می شود نسبت به درمان این عارضه باید به متخصص زنان و زایمان مراجعه نمایند .
متخصص زنان و زایمان و یا بهترین جراح بی اختیاری ادرار در تهران با انجام تست نوار مثانه به بررسی مشکلات بروز داده شده می پردازد علت نشت ادرار به طور دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.
تست یورودینامیک چگونه انجام میشود؟
در فضای اتاقی خصوصي بیمار در آن قرار میگیرد.دستشویی مخصوص به نام جریانسنج وجود دارد که هنگام استفاده از آن توسط بیمار، میزان ادرار را اندازهگیری میکند. در مرحله بعد تست فراصوت انجام میشود. در این تست، با مالیدن مقداری ژل مخصوص، بر روی مثانه و حرکت يك پروب، میزان حجم خالی مثانه را اندازه گیری میکنند. و يا از طريق كاتتر باقيمانده ادرار اندازه گيري ميشود.
مرحله سوم بررسی روند کار مثانه هنگام پر شدن است. برای این تست، سوند را وارد مثانه میکنند. از طريق سوند مثانه را پر کرده و با سنسورآن، میزان فشار مثانه در این هنگام را بررسی میکنند. در این زمان، فرد باید موقعی که احساس پری در مثانه کرد، به پزشک اعلام کند. در مرحله بعد، فرد باید با همان مثانه پر از ادرار، سرفه کند تا نوع بیاختیاری و دیگر اختلالات تشخیص داده شود.
کاربرد های تست نوار مثانه
عفونت ادرار
معمولا با ابتلا به عفونت ادرار ، رحم و واژن دچار التهاب و سوزش خواهد شد ، همچنین ترشحات غیر عادی در این ناحیه دیده می شود که می تواند با خارش واژن همراه باشد .
این بیماری عفونی در زنان بسیار شایع است و حدودا از هر 5 نفر 3 نفر در طول زندگی به این بیماری مبتلا می شوند و آن را تجربه می کنند. عفونت های ادراری زمانی رخ میدهد که باکتری و سلول های مفید ادرار ، دچار بهم ریختگی تعادل شود .
شب ادراری
یکی از مشکلاتی که در اثر اختلال عملکرد مثانه رخ می دهد، شب ادراری است . شب ادراری برای هر سنی از افراد اتفاق می افتد .
از علل شبادراری میتوان به تأخیر در تکامل مغز، اختلالات سیستم اعصاب، مثانه نوروژنیک، ناپایداری مثانه، خواب سنگین، اختلالات روانی، بیماریهای ارثی، عفونت، استرس، بیماریهای عضوی ناحیه مثانه یا آلت تناسلی، شلی یا کاهش ظرفیت مثانه، کمبود هورمون ضدادرار و… اشاره کرد.
تکرر و یا بی اختیاری ادرار
بی اختیاری ادرار یکی از بیماری های شایع در زنان است که می تواند فعالیت های روزمره وی را تحت تاثیر قرار دهد.
عدم کنترل ادرار می تواند دلایل استرسی و یا فیزیولوژیک داشته باشد .
گاهی فشارهای روحی و استرس های ذاتی باعث می شود که فرد نتواند به موقع فشارهای مثانه را کنترل نماید و شاهد نشت ادرار شود که در این صورت نیاز به درمان بی اختیاری ادرار استرسی می باشد .
از طرفی با ضعیف شد عضلات و ماهیچه های کف لگن فرد دچار عدم کنترل ادرار و بی اختیاری ادرار شده و نشت ادرار با کمترین فشار شکمی رخ خواهد داد .
موارد اصلی نیاز به انجام نوار مثانه عبارتند از :
- مثانه نوروژنیک ( متعاقب آسیب به مراکز کنترل ادراری درمغزیا نخاع )
- مانند سکته مغزی ،تومور مغزی ،ضایعه نخاعی ، قطع نخاع ، بیماری ام اس ، فلج مغزی …
- بی اختیاری ادراری حین سرفه و عطسه و زور زدن
- تکرر ادرار شدید ، احساس فوریت شدید برای ادرار کردن
- تاخیر در شروع ادرار ، احساس تخلیه ناکامل ادرار
- عفونت های ادراری مکرر
- شب ادراری اولیه که پس از پانزده سالگی همچنان ادامه دارد و رفع نشده است و شب ادراری ثانویه ( مواردی که در کودکی وجود نداشته و پس از بلوغ شروع شده است ).
موارد تجویز تست نوار مثانه ( تست یورودینامیک)
انجام این تست معمولا زمانی تجویز می شود که علائمی از مشکلات مجاری ادراری مشاهده شود. مشکلاتی از قبیل:
– تراوش ادرار
– تکرر ادرار
– ادرار دردناک
– نیاز فوری به دفع ادرار
– مشکلات مربوط به تخلیه کامل مثانه
– عود مجدد عفونت دستگاه ادراری
جهت انجام این تست، موارد زیر از سوی پزشک بررسی خواهد شد:
– مدت زمانی که طول می کشد ادرار تولید شود
– حجم ادرار تولید شده
– توانایی و یا عدم توانایی توقف جریان ادرار
در موارد فوق معمولا در صورتیکه علایم ادراری بیمار مداوم و آزار دهنده باشد و به درمان دارویی پاسخ مناسب داده نشود ، بیمار جهت انجام نوار مثانه یا تست یورودینامیک به متخصص فلوشیپ کف لگن ارجاع داده می شود.
انواع تست نوار مثانه
یوروفلومتری
در این تست، سرعت و حجم ادرار اندازه گیری می شود. جهت انجام تست، نمونه ادرار فرد گرفته می شود و ابزار مخصوصی، نموداری را تهیه می کند که تغییرات جریان ادرار را نشان می دهد. غیر طبیعی بودن نتایج تست می تواند به معنای ضعیف شدن عضلات مثانه و یا انسداد جریان ادرار باشد. در این تست حجم ادرار باقی مانده در مثانه بعد ازادرار کردن اندازه گیری خواهد شد. این تست توسط اولتراسوند و با استفاده از امواج صوتی انجام می شود و تصاویری از مثانه در اختیار پزشک قرار خواهد گرفت.
امکان انجام این تست با استفادده از کاتتر، لوله ای ظریف و انعطاف پذیر امکان پذیر می باشد.
سیستومتری
در این تست، مشخص می شود که مثانه چه میزان ادرار را می تواند در خود نگه دارد، میزان فشار داخل مثانه و میزان پر بودن مثانه در زمان دفع ناگهانی ادرار اندازه گیری خواهد شد. از کاتتر برای تخلیه کامل مثانه استفاده می شود.
سپس کاتتر مخصوص و کوچک تری داخل مثانه قرار می گیرد تا میزان فشار داخل مثانه اندازه گیری شود.
بعد از تخیله کامل مثانه، مثانه با آب گرم پر می شود. اگر بیمار نیاز به دفع ناگهانی ادرار پیدا کند، حجم آب و فشار مثانه اندازه گیری خواهد شد.
اندازه گیری فشار نقطه نشت
در این تست، فشار نقطه نشت در طول تست سیتومتری اندازه گیری خواهد شد. با پر شدن مثانه در تست سیتومتری، انقباضات ناگهانی اتفاق می افتد و مقداری آب به بیرون تراوش خواهد کرد. در این تست، فشار این نقطه اندازه گیری می شود.
بررسی فشار جریان
در این تست، فشار مثانه به هنگام ادرار اندازه گیری می شود. بعد از تست سیتومتری، مثانه به طور کامل تخلیه می شود و در همین لحظه، فشار مثانه و جریان ادرار اندازه گیری خواهد شد. بررسی میزان فشار به تشخیص انسداد مثانه در بزرگ شدن پروستات کمک می کند.
الکترومیوگرافی
در این تست از گیرنده های مخصوصی برای اندازه گیری فعالیت الکتریکی عضلات و اعصاب داخل و اطراف مثانه و اسفنکترها استفاده می شود. در صورتی که تشخیص داده شود که مشکل ادراری ناشی از آسیب عضلانی و یا عصبی است، الکترومیوگرافی انجام خواهد شد.
تست های یورودینامیک ویدئویی
این تست ها، تصاویر و ویدئوهایی از مثانه در وضعیت پر و خالی را در اختیار پزشک قرار می دهند. اگر تست اشعه ایکس انجام شود، مثانه با مایع مخصوی پر می شود. در تست اولتراسوند نیز، مثانه با آب گرم پر می شود و امواج اولتراسوند تصاویری از مثانه را در اختیار پزشک قرار می دهد. انواع تست مثانه با تشخیص دقیق پزشک متخصص مورد استفاده قرار می گیرد.
بررسی های دقیق تر شامل تصویربرداری از مثانه در وضعیت پر و خالی، بررسی فشار داخل مثانه و یا بررسی فعالیت های عصبی و عضلانی می باشد.
نوع تست نیز با توجه به اطلاعات به دست آمده از وضعیت سلامتی و معاینات فیزیکی در نظر گرفته خواهد شد.
در بیشتر موارد، انجام تست نوار مثانه به آمادگی خاصی نیاز ندارد، تنها توصیه می شود بیمار تغییراتی را در میزان مایعات مصرفی و یا نحوه مصرف داروها ایجاد کند. بسته به نوع تست، ممکن است نیاز باشد بیمار با مثانه پر برای انجام تست مراجعه کند.
انجام تست نوار مثانه یا تست اورودینامیک به منظور بررسی عملکرد ذخیره و تخلیه مثانه مورد استفاده قرار می گیرد این بررسی عملکرد مجاری از نظر عصبی و عضلانی را تحت پوشش قرار داده و همچنین سیکل مثانه را به صورت دقیق تعیین می نماید
با انجام تست نوار مثانه در حقیقت می توان یک ارزیابی کامل و جامع از عملکرد مثانه در خصوص ذخیره و تخلیه ادرار انجام داد توسط تست نوار مثانه عملکرد اسفنکتر ادراری و مجاری ادراری و هماهنگی آنها با مثانه به طور دقیق بررسی شده و بیماری ها و مشکلاتی که در مثانه بروز نموده اند مورد بررسی قرار می گیرد.
برای انجام یک نوار مثانه کامل ابتدا به بیمار توصیه میشود از دو ساعت قبل از انجام تست مایعات فراوان مصرف کند تا احساس ادرار داشته باشد .
سپس مرحله اول یعنی اوروفلومتری انجام میشود واز بیمار خواسته میشود در دستگاه اوروفلومتری ادرار کند. در این مرحله حجم ادراردفعی ، سرعت جریان ادرار، و مدت زمان دفع کامل ادرار بررسی میشود .
در مرحله بعد برای انجام سیستومتری، با استفاده از سوند نلاتون بسیار باریک ادرارباقیمانده در مثانه تخلیه شده و اندازه گیری میشود . سپس یک کاتتر باریک از طریق مجرا وارد مثانه شده و یک کاتتر باریک دیگر وارد مقعد میشود در انتهای این کاتترها سنسور وجود دارد تا فشار مثانه و همزمان روده اندازه گیری شود .سپس با سرم نرمال سالین گرم تدریجا و به آهستگی مثانه پر میشود ، در طی پر شدن از بیمار راجع به حس پر شدن مثانه سوال میشود واز وی درخواست میشود در فواصل منظمی سرفه کند .
در مرحله سیستومتری حس پر شدن مثانه ، فشار مثانه ، انقباضات غیر ارادی در مثانه ، قابلیت ظرفیت پذیری مثانه بررسی میشود. همچنین احتمال نشت ادرار همراه با سرفه و عطسه و قدرت و استحکام اسفنکتر ادراری بررسی میشوند. زمانیکه حس پری مثانه به حداکثر رسید تست PFS ( یا اندازه گیری همزمان فشار مثانه و جریان ادرار) انجام می شود .
در مرحله PFS همزمان قدرت انقباضی عضله مثانه جهت دفع ادرار ، فشار مثانه در طی دفع ادرار و سرعت جریان ادرار بررسی میشوند .علاوه بر این هماهنگی اسفنکترادراری برای شل شدن کامل در مرحله دفع ادرار بررسی میشود.
در بعضی از بیماران به تشخیص پزشک از مراحل پر شدن و تخلیه مثانه عکس و ویدیو تهیه میشود که به این شیوه ویدیو یورودینامیک میگویند.
نهایتا پس از بررسی تمام یافته ها ، متخصص اورولوژی نوع اختلال عملکردی را تشخیص داده و مراحل درمانی را بر اساس آن برنامه ریزی می کند.
تست نوار مثانه (تست یورودینامیک)، تستی است که به بررسی عملکرد مثانه، اسفنکترها و پیشابراه که ادرار را دخیره و آزاد می کنند، می پردازد. عمده دلیل انجام این تست، بررسی توانایی مثانه در نگه داری و تخلیه کامل ادرار می باشد. معمولا این آزمایش قبل از درمان بی اختیاری ادرار با جراحی انجام می شود .
چه کسانی باید تست نوار مثانه انجام دهند؟
• افرادی که همراه با عطسه، دچار نشت ادرار میشوند.
• افرادی که پزشک برای آنها، تشخیص بیاختیاری ادرار و نیاز به جراحی داده است.
• اشخاصی که ادرار را به سختی د فع میکنند.
• کسانی که بعد از انجام جراحی نیز، همچنان مشکل بیاختیاری ادرار دارند.
• خانمهایی که اختلالات مثانهای دارند.
• اشخاصی که به تشخیص پزشک، درمان به روش جراحی هم روی آنها پاسخگو نیست.
عدم جواب به درمان دارويي در بي اختياري فوريتي
نتایج تست یورودینامیک
نتایج برخی تست های نوار مثانه مانند یوروفلومتری و یا سیستومتری، بلافاصله آماده می شوند. آماده شدن دیگر تست ها نیز چند روز زمان خواهد برد. پزشک با بیمار در خصوص نتایج به دست آمده و یا روش های درمانی به گفت وگو خواهد پرداخت.
اقدامات قبل از تست یورودینامیک
جهت آمادگی تست چند روز قبل از انجام نوار مثانه باید آزمایش ادرار انجام شده باشد تا از عدم وجود عفونت اطمینان حاصل شود .
اگر بیمار سوند مداوم دارد باید از24 ساعت قبل آنتی بیوتیک مصرف شود . در افرادی که یبوست مزمن دارند توصیه میشود قبل از انجام نوار مثانه به کمک دارو دفع مدفوع انجام شده باشد تا فشار ناشی از پری روده در انجام تست اختلال ایجاد نکند.
اگر بیمار داروهایی شامل اکسی بوتینین ، تولترودین ، سولیفناسین ، تامسولوسین و بتانکول مصرف میکند باید از روز قبل قطع شوند . معمولا یک ساعت قبل از انجام تست یک عدد قرص سیپروفلوکساسین و یک عدد دیگر 12 ساعت پس از انجام تست جهت پیشگیری از عفونت ادراری مصرف میشود.
جهت به حداقل رساندن احساس درد میتوان از ژل لیدوکایین موضعی استفاده کرد.
مراقبت های بعد از تست نوار مثانه
بعد از انجام تست نوار مثانه، ممکن است بیمار تا چند ساعت هنگام ادرار کردن، احساس خوشانیدی نداشته باشد. نوشیدن یک لیوان آب هر نیم ساعت یک بار به مدت دو ساعت، به تسکین علائم کمک می کند.
مصرف آنتی بیوتیک به مدت دو روز، از بروز عفونت پیشگیری خواهد کرد. در صورت مشاهده علائمی از عفونت از قبیل تب و لرز و درد باید به پزشک متخصص فلوشیپ کف لگن مراجعه شود.
پس از انجام تست نوار مثانه، ممکن است تا چند ساعت بیمار هنگام ادرار کردن، ناراحتی یا درد خفیفی را احساس کند.
همچنین به علت قرار گرفتن سوند در مجرای ادرار، ممکن است بیمار در ادرارش خون مشاهده کند.
نوشیدن نیم لیتر آب در هر ساعت به مدت 2 ساعت به بهبود علائم کمک میکند.
عوارض جانبی تست نوار مثانه
• مشاهده کمی خون در ادرار پس از تست
• بوی نامطبوع ادرار به صورت موقت
• احساس سوزش هنگام ادرار
• احساس خارش
همچنین پزشک ممکن است، پیشنهاد کند که بیمار، با آب گرم خود را بشوید و یا یک دستمال مرطوب گرم را بر روی مجرای اداری خود نگه دارد.
همچنین برای پیشگیری از درد و عفونت، پزشک مصرف مسکن بدون نسخه و آنتی بیوتیک را تجویز میکند. در صورت داشتن علائمی چون، عفونت، لرز، درد و تب باید سریعاً با پزشک تماس گرفت.
توجه داشته باشید که :
در صورت مشاهده هر گونه نشت ادرار در زمان خندیدن ، سرفه و یا عطسه احتمال ابتلای شما به بی اختیاری ادرار وجود دارد ، معاینات و آزمایشات مخصوص در این رابطه کمک می کند که تشخیص دقیقی از علت ایجاد بیماری و شیوه ی درمان آن حاصل شود . ممکن است که نیاز به انجام عمل جراحی داشته باشید و یا اینکه با مصرف دارو مشکلتان حل شود . اما شیوه ی درمان در هر صورت به تشخیص جراح و با توجه به میزان آسیب وارد شده به اندام های کف لگن می باشد .
بی اختیاری ادرار یکی از بیماری هایی است که در صورت عدم درمان فرد را به مشکلات بسیاری همراه خواهد ساخت ، کاهش اعتماد به نفس و عدم انجام فعالیت های روزانه از مهم ترین مسائلی است که مبتلایان به این عارضه را تهدید می نماید . از این رو مراجعه به فلوشیپ کف لگن و اقدام برای درمان از مهم ترین مواردی است که توصیه اکید روی آن می شود .
همچنین ممکن است که فرد دچار افتادگی مثانه بشود در افتادگی مثانه قسمت بالای واژن کنترل مثانه را از دست داده و آن را به حفره واژن هدایت می کند این اختلال کف لگن باعث می شود که پیشاب را یا لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج از بدن هدایت می کند دچار پیچ خوردگی بشود علاوه بر افتادگی مثانه یکی از شایع ترین بیماری ها نشت ادرار یا بی اختیاری ادرار می باشد
تست نوار مثانه برای دختران باکره
دختران باکره به راحتی میتوانند از این تست استفاده کنند، زیرا این آزمایش به پردهی بکارت ارتباطی پیدا نمیکند.
تست نوار مثانه برای کودکان
بله. مشکلات بیاختیاری ادرار و نگه داشتن ادرار در کودکان بسیار رخ میدهد. گاهی بعد از تخلیه ادرار نیز ، مقداری از آن در مثانه آنها باقی میماند. برای تشخیص و درمان این قبیل مشکلات، از تست نوار مثانه در کودکان استفاده میکنند. این اختلالات به مرور زمان، کودک را به تنبلی عصبي مثانه مبتلا کرده و بهتر است، که تا قبل از اتمام دوران بلوغ نیز درمان صورت بگیرد.
سن مناسب برای انجام تست یورودینامیک چند سال میباشد؟
استفاده از این تست به بازهی سنی خاصی محدود نمیشود و افراد در همه سنین میتوانند تست یورودینامیک دهند.
سوالات متداول
در این بخش برخی از سوالات رایج شما عزیزان در زمینه بی اختیاری ادرار و انجام تست نوار مثانه ارائه شده است .
سلام دکتر جان مطلب عالی بود ممنون
ممنون لطف دارید
سلام هزینه تست نوار مثانه چقدر است ؟
سلام لطفا تماس بگیرید
سلام من شنیدم مرکز شما خیلی تمیز و با دقت هست چطور میتونم وقت بگیرم ؟؟؟
تماس بگیرید لطفا اقدامات لازم جهت معاینه و تعیین نوبت انجام میشه
سلام دکتر ببخشید واسه درمان بی اختیاری ادرار غیر از جراحی چه راه های دگ ای هست؟
سلام دوست عزیز . با توجه به شرایط بیمار و شدت بی اختیاری ادرار ممکنه درمان های دارویی و یا تزریق بوتاکس در مثانه مفید باشه .
دکتر من تست نوار مثانه دادم و نیاز هست که از پساری استفاده کنم . شما نظرتون چیه ؟؟
اگر جراح و متخصص مورد نظر براتون تجویز کرده باشن . بله از موارد درمان و کنترل بی اختیاری ادرار استفاده از پساری هست.
دکتر تزریق بوتاکس در مثانه خوبه؟؟ جواب میده برای بی اختیاری؟؟
بله روش خوبی هست اما باید بررسی های لازم روی شما انجام بشه بعد .
سلام لطف میکنید هزینه ویزیت تون رو بگید
چقدر مطلبتون کامل و مفید بود خداقوت
متشکرم
آیا میشه این تست رو در دوران بارداری انجام داد؟
سلام و وقت بخیر ببخشید اگر سوال داشته باشیم لطف می کنید جواب بدید
سلام بله بفرمایید
سلام دکتر من میخوام تست نوار مثانه رو انجام بدم هزینه اش رو میفرمایید
سلام لطفا تماس بگیرید
سلام خسته نباشید
امکان داره تزریق بوتاکس جوابگو نباشه برای بی اختیاری؟؟
بله بی اختیاری شدید رو نمیشه زیاد کنترل کرد
برای کودکان نوار مثانه چطوری انجام میدم میشه توضیح بدید ممنون میشم
سلام برای کودکان با مقداری بی حسی
از دختر من که هشت سال داره چطور نوار مثانه میگیرن میشه راهنماییم کنید
مشکلی نیست به راحتی انجام میشه
سلام لطفاهزینه رو لطف میکنید
درد هم داره نوار مثانه از کودکان
سلام…ممنون بابت اطلاعاتتون…بعد انجام تست چقدر
طول میکشه تا نتیجه اعلام شه؟
سلام خیر نتایج سریع آماده میشه
برای جلوگیری از نگه داشتن ادرار توسط کودکان باید چیکار کرد؟
به هیچ صراطی مستقیم نیستند.
باید بهشون آموزش بدین
ممنون از مطالب خوبتون که در اختیار ما قرار دادید
سلام دختر من خیلی ادرارشو نگه می داره ممکنه دچار عفونت مثانه بشه؟
اگر علائم داشته باشه بله
ممنون از توضیحات خوبتون
آیا زایمان طبیعی هم باعث بروز این مشکل میشه؟
سلام بله
ممنون برای راهنمایی هاتون دکتر مطالب سایت عالی بود
ممنون برای راهنمایی ها و مطالب خوبتون
خانم دکتر پساری چطور روشیه؟
دکتر جان پساری چطور روشیه؟ توضیح بدید لطفا
دکتر ایا هر سوالی داشته باشیم جواب میدین
خونریزی در ادرار عفونت مثانه اس
سلام دکتر روزتون بخیر بوتاکس مثانه به چه صورت انجام میشه؟ بی حسی داره؟
سلام بله با بی حسی انجام میشه
سلام خانم دکتر ببخشید میشه بگید چه شکلی باید از مطبتون وقت بگیرم
تشکر بابت توضیحات عالی و جامع شما دکتر عزیز دست مریزاد
سلام مطالبتون خیلی عالی هستش
شب ادراری ژنتیکیه؟
سلام چجوری میتونم نوبت بگیرم؟
سلام تماس بگیرید
سلام وخسته نباشید از مقاله بسیار مفید تون ،بسیار عالی بود،انواع آزمایش های انجام شده برای مثانه رو اولین بار مطالعه کردم .خانم دکتر عزیز آیا نوزاد هم در خطر ابتلاء عفونت مثانه هستند واز آنها به چه صورت آزمایش میگیرید
بله با انجام آزمایش ادرار یا سونو
بسیار عالی و کامل بود به ریز ترین مسائل اشاره شده بود موفق باشی🥰
سلام وقت بخیر آیا اگه سوالی داشتیم میشه زنگ زد
دوران نقاهت جراحی مثانه چه مدت است؟
دوران نقاهت جراحی مثانه چقدر است؟
حدودا یک هفته
یی اختیاری ادرار به چه دلیلی ایجاد میشه؟
چقد توضیحاتتون خوب و عالی بود
ببخشید عوارضی نداره
خیر
در چه شرایطی لازمه انجام شه؟
برای عفونت مثانه چه کاری باید انجام داد؟
هزینه نوارتست مثانه چقدر هست ؟؟
خانم دکتر درمان افتادگی مثانه چی هست؟
تست نوار مثانه در مطب شما انجام میشه؟
بله
سلام دستتون درد نکنه از مطلب مفید و کاملتون🙏🌹
توضیحات کاملی بود خسته نباشید 🌹
مطالبتون بسیار مفید و عالی بود 🌹
دکتر برای درمان بی اختیاری ادرار حتما باید جراحی انجام بدیم؟
اگر حاد و جدی باشه بله
براعفونت چه بايدكرد
دکتر جان
ای کاش هزینشم میگفتید
تماس بگیرید لطفا
عالی و مفیدبود ممنون
مطلب مفیدی برای من بود.عفونت ادراری دارم و نمیدونم باید چیکار کنم
من اینارو واقعا نمیدونستم عالی بود ممنون ازتون
بسیار عالی هست این روش و دقیق تر از سنوگرافی تو تشخیص مشکل کمک میکند
بسیار روش عالی هست و دقیق تر از سونوگرافی در تشخیص مشکلات کارایی دارد
تست نوار مثانه درد داره؟
خیر
بسیار متد عالی هست و کار امد و دقیق برای تشخیص بیماری
هزينه تست نوار چقد هست ؟؟؟بعد تست نوار بعد يه مدت بايد تمديد بشه ؟؟؟]
بوتاکس چطوره؟
سلام بعد از نوار مثانه ۱۰عددتاوانکس۵۰۰ وفنازوپریدین مصرف کردم بعد از ۶روز مایع بی رنگ وچسبناک خارج میشود باید چکار کنم تا قطع شود
اگر منظور ترشحات واژينال هست بهتره كه معاينه بشين
سلام میخواستم هزینه تست نوار مثانه و نحوه نوبت گیری رو بپرسم ولی تماس میگیرم جواب نمیدین چرا
سلام لطفا با مطب تماس بگیرید.
۰۲۱-۸۸۱۹۷۰۱۳
️
سلام تست نوار مثانه درد داره؟ لازمه حتما کسی همراهمون باشه؟
سلام خیر درد نداره و نیازی به همراه ندارید
سلام خسته نباشد خانوم دکتر من مردهستم بی اختیاری ادرار دارم وسوزش ادرار هم ندارم و ادرار هم روان است می خواستم بگم مشکل چیست اگرتست نوار مثانه بدم هزینه اش چنده وجای ترس و نگرانی نیست ممنون میشم جوابم را بدی خانوم دکتر
سلام لطفا مراجعه کنید
سلام جواب سونوگرافی مادرمن بصورت زیر است
اتساع خفیف در سیستم پیلوکالیسیل و پروگزیمال حالب کلیه سمت راست مشاهده میشود که با تخلیه مثانه برطرف نشده است و
کلیه ها دارای نواحی اکوژن کوچک به صورت پراکنده بصورت 2 تا 3 میلی متر میباشد که نشان دهنده میکرولیتیازیس در هر دو کلیه است،
پس از تخلیه مثانه میزان 87 میلی متر رزیدو ادراری مشاهده شد که قابل توجه است
علائم : درد شکم و پهلو، سوزش و تکرر ادرار و تخلیه نشدن کامل ادرار
لطفا مشکل و روش درمانی را بفرمایید
ازمايش ادرار بدهند نرمال بود بايد حضوري تشريف بياورند براي تست نوار مثانه ٨٨١٩٧٠١٣